Over Mira VvE-Beheer

Mira VvE-Beheer is in 2005 opgericht door Hans Govaarts. De werkzaamheden voor het bedrijf, dat toen nog Mira planning heette, werden vanuit huis uitgevoerd. Hij richtte zich voornamelijk op financiële planning en het beheer voor verenigingen van eigenaren. Hij ontwikkelde een eigen concept en zorgde altijd voor korte lijnen met zijn opdrachtgevers.

Flinke uitbreiding

Die duidelijke manier van werken zorgde, vooral bij het beheer voor vereniging van eigenaren, voor veel mond-tot-mond reclame. Het bedrijf kon de activiteiten flink uitbreiden. In 2008 groeide Mira planning uit haar jasje en werden alle VvE-werkzaamheden overgeheveld naar Mira VvE-Beheer.

Uitsluitend beheren en besturen

Mira VvE-Beheer houdt zich sinds die tijd uitsluitend bezig met het beheren en besturen van verenigingen van eigenaren. Het klantenbestand van de organisatie verdubbelde in 2009, voornamelijk met verenigingen van eigenaren die gevestigd zijn in het centrum van Emmen. Daarnaast is wederom een fikse groei geweest in 2014.

De mensen achter Mira VvE-Beheer

Mira VvE-Beheer wordt nog steeds geleid door Hans Govaarts. Hij is van oorsprong financieel planner en is gecertificeerd bij het FFP. Daarnaast heeft hij een graad behaald in de financiële planning. Hij wordt in zijn werk ondersteund door Linda Plas. Zij voert de administraties voor de verenigingen en geeft secretariële ondersteuning. Daarnaast werkt Gert Klomparends als technisch medewerker bij het bedrijf. In 2015 wordt wederom uitbreiding verwacht.

Contact Mira VvE-Beheer

Wilt u graag persoonlijk met ons kennis maken? Neem dan contact op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak.

Mira VvE-Beheer kan uw vereniging op verschillende gebieden van dienst zijn: